Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

Elindulás előtti ellenőrzés

ellMint minden használati tárgy, így az autó állapota is romlik a rendeltetésszerű használat során is. Ez a folyamat a fogyasztói társadalom alapelveinek megfelelően manapság egyre gyorsabb ütemű, ezért még inkább fontos az autónkat minden nap legalább az első elindulás előtt ellenőrizni.

A tanulóknak az oktatási órák, valamint a forgalmi vizsga elején ellenőrizniük kell a tőlük elvárható mértékben a jármű műszaki állapotát. Az ellenőrzési feladatokról részletes leírás található a honlapon. Az egyes ellenőrzések sorrendje tetszőleges lehet, viszont fontos, hogy minél rövidebb idő alatt minden szükséges elemre kiterjedjen. Célszerű azonban megszokni egy sorrendet, és  mindig ugyanazt követni.

Az alábbi kisfilm az általam javasolt folyamatot mutatja be. Sajnos az én filmes karrieremnek ennyi a csúcsa, de remélem segíti az otthoni felkészülést, és így több időnk marad a vezetésre. 

 

 

 

 

Találatok: 15783