Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

ANKA Informatikai szolgáltzatások - © 2015

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentContactusform has a deprecated constructor in /home/ankahu/public_html/plugins/content/contactusform/contactusform.php on line 17

Ez az oldal elsősorban a nálam vezetni tanulók számára készült. Az interneten számos, az enyémeknél sokkal profibb a parkolás fortélyait bemutató videó található jobbnál jobb animációkkal. Akár azokat, akár ezeket használod, a lényeg, hogy ha úgy tetszik "be kell magolni" ezeket a folyamatokat, és így lesz egy átfogó képed az egészről. Pontosan tudod, hogy milyen helyzetben, mit kell tenni, és az autóban már "csak" annyi feladatunk lesz, hogy ezt átültessük a gyakorlatra, és egészen készség szintig fejlesszük. 

Természetesen ezeket a dolgokat az autóban is annyiszor mondom el, ahányszor csak kelleni fog, de mindenkinek jobb, ha nem azzal megy el az idő, hanem a tényleges gyakorlással. Szóval ha önállóan tanulod meg az elméletét, akkor sok időt takaríthatunk meg.

Jó tanulást! 

Találatok: 16406