Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.

ANKA Informatikai szolgáltzatások - © 2015

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentContactusform has a deprecated constructor in /home/ankahu/public_html/plugins/content/contactusform/contactusform.php on line 17

 

Üdvözöllek a honlapomon!


Bizonyára kiderült már számodra, hogy autóvezetés oktatással foglalkozom. Már 2004 óta, de továbbra is töretlen lelkesedéssel gyakorlom ezt a hivatást. Elsősorban Kecskeméten, és Kecskemét vonzáskörzetében végzem a munkámat. Tartok KRESZ tanfolyamot az autósiskolában, és közlekedni tanítok az utakon. Segítek visszailleszkedni a forgalomba azoknak, akik már régóta nem vezettek, és beilleszkedni azoknak, akik még most szeretnének jogosítványt.
Ha jogosítványt szeretnél, de elsősorban nem a "vizsga" fontos a számodra, hanem az hogy megtanulj biztonságosan és ugyanakkor dinamikusan közlekedni, akkor itt a lehetőség!
Keress meg telefonon,vagy írj egy e-mailt!

 

Az oktatási órákról videófelvételt készítek, mely segítségével otthon könnyedén felidézhetőek, ill. kiértékelhetőek a tanulókocsiban átélt helyzetek. Természetesen a képernyő előtt ülés nem helyettesíti a vezetést, viszont a "bevésődést" nagy mértékben elősegíti.

Egy átlagos oktatási órán akár több száz forgalmi helyzetbe is belekerülhet az ember. Ezek között a helyzetek között sok a gyakran előforduló, de sok az olyan is, amelyet időbe telik mire újra átélhetünk. Mindenesetre ahhoz, hogy egy-egy helyzet megoldása a vezetési rutinunk részévé váljon, azt általában ismételünk kell. Jelentős időmegtakarítással járhat, ha otthon a monitor előtt fel tudjuk eleveníteni ezeket az élményeket. Ílymódon legközelebb, hasonló helyzetbe kerülve már könnyebben, magabiztosabban tudunk reagálni.

 


Továbi jó böngészést!

Gyula

 

 

 

Kapcsolat     Jelentkezés

jogositvany

jogosítvány * Kecskemét * KRESZ * autósiskola
Találatok: 9282