Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentContactusform has a deprecated constructor in /home/ankahu/public_html/plugins/content/contactusform/contactusform.php on line 17

Távoktatás

Mi a webjogsi?

A webjogsi egy olyan teljes körű szolgáltatás, amely a tanuló számára a jogosítványhoz vezető úton – mind a tanulásban, mind az ügyintézésben – a lehető legtöbb internetalapú megoldást és ezzel a legnagyobb rugalmasságot, gyorsaságot és kényelmet biztosítja.

A webjogsi a legmodernebb oktatási formát (e-learning) alkalmazva biztosítja tanulói számára a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti képzést. Az elméleti képzést hatóságilag akkreditált, interaktív e-learning tananyaggal valósítjuk meg, amely elektronikus úton közvetíti a tartalmakat. A tananyaghoz interneten keresztül lehet hozzáférni bárhonnan, bármikor, a tanulás időpontját, időtartamát és helyszínét önállóan megválasztva, az egyéni igényekhez igazítva.

Folyamatosan bővülő országos oktatói hálózattal biztosítjuk a gyakorlati képzést a hozzád a lehető legközelebb található helyszínen. A gyakorlati oktatót a képzésmenedzsment rendszerünk segítségével tudod majd kiválasztani. Ezt legkésőbb az elméleti képzés befejezéséig teheted meg.

Személyesen pedig csak akkor kell megjelenned, amikor ez valóban szükséges, vagyis a vizsgákon és a vezetési órákon.

Miért jó?

  • naprakész információ a teljes képzéseddel kapcsolatban
  • szabadidődnek megfelelően tervezheted a tanulás, gyakorlás és vizsgák folyamatát
  • rugalmas, kényelmes és egyszerű fizetési lehetőségek
  • nem vagy helyhez és időhöz kötve, akár otthonról is tanulhatod az elméletet
  • egyéni képességeid szerint haladhatsz
  • tesztekkel bármikor felmérheted addig elsajátított tudásodat
  • országos oktatói hálózat, amelyből Te választod ki a gyakorlati oktatódat

Középiskolásoknak

Motorozni szeretnél? Vagy már elérkezettnek látod az időt az autós jogosítványra?
Most itt a lehetőség, hogy a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti oktatáson teljesen ingyenesen vehess részt. A közlekedésbiztonsági tananyagot teljesítve ugyanis egy egyedi, névre szóló e-kuponkódot kapsz, amelye felhasználásával a KRESZ-tanfolyam elvégzését az Állam térítésmentesen biztosítja számodra.
Igyekezz, mert az ingyenességet biztosító e-kuponkódot csak az első 50.000 jelentkező használhatja fel!

További információk...

Bővebben

www.webjogsi.hu

 

plakat-2015

 

Kapcsolat     Jelentkezés

Találatok: 8170